This is an example of a HTML caption with a link.

Bent u geinteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hier, of u kunt gebruik maken van ons handige e-mail formulier.

>> Contactgegevens

Skidbouw en design

J. de Jonge flowsystems | Skidbouw

Ontwerp, bouw en installatie van skids, zowel onshore als offshore

J. de Jonge flowsystems is met bijna 60 jaar ervaring in constructies en pijpleidingen ook de juiste partner voor u wanneer het gaat om skidbouw.

Skids worden over het algemeen voorzien van procesequipement en E&I, welke ook door J. de Jonge flowsystems verzorgd worden.

Prefabricage is mogelijk doordat er losse onderdelen in en op het frame gemonteerd worden, zoals; tanks, warmte wisselaars, complete filtratiesystemen, doseerinstallaties, pompen, afsluiters, sprinklers, manifolds etc. Deze projecten kunnen ook EPC uitgevoerd worden.

Skidbouw op maat

Skids kunnen volledig naar de wensen van de klant in één van onze werkplaatsen gemaakt worden, of op één van onze kades in Vlaardingen of Antwerpen. Door deze mogelijkheid kunnen wij kleine skids en grote skids bouwen met een gewicht van 5 tot 500 ton of zwaarder.

Nadat een skid is afgebouwd en getest (FAT) wordt deze getransporteerd naar de plaats van bestemming, dit kan zowel een onshore als offshore bestemming zijn.

Transport en installatie

Wanneer gewenst kan J. de Jonge flowsystems het gehele transport en de installatie van een skid opnemen in het pakket van levering. Voor de installatie en de aansluitingen kan worden omgeschakeld naar een 24 uur shiftdienst om de tijd voor installatie zo kort mogelijk te houden en de verstoring van het productieproces van onze klant tot een minimum te beperken.

Multidisciplinair

De vele disciplines van J. de Jonge flowsystems zorgen ervoor dat de verschillende onderdelen van een skid altijd in handen zijn van een specialist. Tezamen met onze flexibele inzet, kennis en ruime ervaring kunt u er van op aan dat uw opdracht voor het bouwen van een skid bij ons in goede handen is.