This is an example of a HTML caption with a link.

Bent u geinteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hier, of u kunt gebruik maken van ons handige e-mail formulier.

>> Contactgegevens

FPSO Services

FPSO services

FPSO Services en onderhoud

FPSO staat voor Floating Production Storage and Offloading.

Offshore olie-exploratie en daarmee de interesse in FPSO’s schepen groeit wereldwijd en er zijn FPSO’s die al ruim 25 jaar operationeel zijn.

Een FPSO is een drijvend platform voor de seperatie en/of verwerking van crude oil en opslag welke wordt gebruikt in de offshore olie- en gasindustrie. Ze bieden voordelen in gebieden met diep water, remote offshore locaties waar een pijpleiding infrastructuur niet aanwezig is of kleine marginaal economische gebieden die alleen worden benut voor een beperkt aantal jaren.

Nieuwe olievelden worden in steeds meer uitdagende en afgelegen gebieden gevonden. Tevens zijn de eerste FPSO's ruim 25 jaar geleden in gebruik genomen en zijn nu toe aan groot onderhoud. Door deze ontwikkelingen krijgen FPSO's dan ook steeds meer te verduren op zee en wordt de onderhoudsinterval verkort.

J. de Jonge flowsystems heeft een gespecialiseerd team in dienst dat zich bezig houdt met het groot onderhoud en/of modificaties aan de procesinstallatie van een FPSO, dat plaats vind als een FPSO in een droogdok ligt.

Dit team is tevens in staat kleinere onderhoudsactiviteiten en/of modificaties uit te voeren  wanneer een FPSO op zee ligt (tijdens de operationele productie).

Vervangen of onderhouden van de process installatie

J. de Jonge flowsystems is de partij om de process installaties van deze schepen te onderhouden of te vervangen, al dan niet tijdens een shutdown. Of het nu gaat om piping, drukvaten, warmte wisselaars, pompen, filters, strainers, industrial plastics of staalconstructies, de kennis en ervaring is aanwezig bij J. de Jonge flowsystems, voor zowel onshore als offshore.

Onze unieke aanpak en multi-inzetbaarheid van diensten en mankracht zorgen ervoor dat volgens planning en budget de FPSO zo snel mogelijk weer gereed wordt gemaakt voor productie.

Film: Revisie process installatie Gryphon-A (FPSO)

Bijgaand treft u een film aan van de FPSO - Gryphon A waar J. de Jonge flowsystems de volledige process installatie heeft gereviseerd.